Fastighetsautomationstekniker inriktning service

Fastighetsautomationstekniker inriktning service 

Vi söker dig som idag är elektriker med några års erfarenhet som önskar ta steget till att börja en ny karriär som fastighetsautomationstekniker på vår serviceavdelning. 

Vi tror att du har stött på och har viss erfarenhet av att installera fastighetstekniska komponenter och system och även utfört viss felsökning inom el-, värme-, ventilations-, styranläggningar. 

Ett plus är om viss erfarenhet finns gällande arbeten i och kring apparatskåp. 

Jobbet kräver allmän datavana då felsökning även kan inkludera vissa moment i applikationsprogramvaror och viss förståelse för nätverk och IP kommunikation i allmänhet. 

Som färdig fastighetsautomationstekniker service hos E-matic utförs arbeten som inkluderar; felsökning, utbyte komponenter, omprogrammering, idrifttagning, avprovning, injustering, serviceavtal/kundbesök, merförsäljning. 

Vi erbjuder dig utbildning i vår e-School, ett internt program designat för fastighetsautomation och anpassat för E-matic Fastighetsautomations dagliga leverans till kunder och projekt. 

I detta utbildningsprogram ingår även utbildning för de applikationsprogramvaror vår leverans kräver. 

Till exempel; Tridium, SAIA mfl. 

B-körkort är ett krav samt att kunna utrycka sig väl i Svenska, både i tal och skrift. 

Tveka inte att skicka in er ansökan så berättar vi mer om planen vi sätter upp att ta steget från elektriker till fastighetsautomationstekniker med inriktning service.