Jobba med oss

Automationsingenjör

 

E-matic erbjuder tjänster inom fastighetsautomation med ett tydligt fokus på energieffektivitet och modern anpassad teknik.
Vi på E-matic levererar det bästa för slutkunden genom att vi är innovativa, noggranna, tillhandahåller den bästa plattformen och vi levererar våra löften.

Vi söker automationsingenjörer för arbeten med PLC/DUC-programmering, avprovning, driftsättning, service och injustering av fastighetsautomationssystem i olika fastigheter.
Arbetsuppgifterna kommer även bestå av konstruktion och projektering samt. projektledarroll i mindre projekt.
I alla ovanstående skeden kommer du att ansvara för att E-matic och våra kunders höga förväntningar gällande funktion, kvalitét, miljö och ekonomi uppnås.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av PLC/DUC-programmering, gärna från flera olika automationssystem, t.ex. SAIA Burgess, Niagara/Tridium eller andra PLC/DUC fabrikat.

Men för junior person med rätt inställning/ambition/bakgrund kan det finnas möjlighet till trainee-plats

Du är väl insatt i nätverks- och webb- teknik och har intresse för innovativa lösningar, meriterande är även kunskap av integration mellan olika system.
Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation och har en god förståelse runt fastighetsteknik och VVS-processer.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter en strukturerad och lösningsorienterad person. Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.
Du är även kvalitétsmedveten och avslutar alltid dina projekt på bästa möjliga sätt.

Att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift är ett krav.
B-körkort är ett krav.

Är du rätt person kan E-matic erbjuda dig ett arbete tillsammans med innovativa och engagerade medarbetare.
På E-matic kan du utvecklas till projektledare eller innovationschef, du själv sätter begränsningarna genom din arbetsprestation.
Vi har kontor i Enskede, söder om Stockholm, våra projekt och kunder är spridda över hela stor-Stockholm.

Välkommen att skicka din ansökan per mail innehållande personligt brev och CV till info@e-matic.se.
Vi ser fram emot att få din ansökan.